Driepoot fruitladder

Heeft u relatief lage fruitbomen? Dan biedt de driepoot fruitladder uitkomst!

Het gemak van een driepoot fruitladder

Naast de lange fruitladder voor hoge fruitbomen kunnen wij u ook een driepoot fruitladder leveren. Deze fruitladder is zeer gemakkelijk te hanteren. Ideaal voor de wat lagere fruitbomen. Met name de takken van jonge fruitbomen zijn niet altijd sterk genoeg voor een lange fruitladder. De driepoot fruitladder biedt dan uitkomst. Hij staat los van de boom, waardoor de fruitboom niet wordt belast. Ook met snoeien heeft dit voordelen. Omdat de driepoot los staat van de boom worden de takken niet vervormd. Om deze reden zijn de oorspronkelijke lijnen makkelijker te zien en zijn de juiste uitbouw-mogelijkheden sneller gevonden.

Tijdens de pluk van het fruit is de driepoot ook een enorme toevoeging. Hij is licht in gewicht, makkelijk te plaatsen en door zijn formaat ideaal om te vervoeren. Door de driehoeksverhouding sta je altijd stevig op de ladder. Ook zijn zelfs de verst uitstekende takken goed bereikbaar. Hierin merkt u dan snel  de stabiliteit van de driepoot fruitladder. Door stevig in de hoogte te staan wordt het plukken gemakkelijker, sneller en veiliger.

Prettig om mee te werken, gemakkelijk te hanteren en goed te vervoeren. Dat maakt deze driepoot fruitladder een must-have voor in uw fruittuin of boomgaard!